Huisartsen

Dr. Marlies Metsu is huisarts.

Ze heeft een grote interesse in de kleine heelkunde, de gynaecologische zorg en in de kindergeneeskunde. Ze werkt ook als vervangende consultatiebureau-arts voor Kind en Gezin.

Naast het werk als huisarts is ze ook actief als bestuurslid in de huisartsenkring Khobra.

Ze is afkomstig uit een West-Vlaams dorp. Tijdens de studies in Leuven ontmoette ze haar partner die in Wakkerzeel is opgegroeid. Samen hebben ze 2 kinderen (°2017 en °2019).

Dr. Naomi Speelman is haio. (Wat is een haio?)

Ze werkt in de praktijk van april 2023 tot en met september 2024.


Ze heeft een grote interesse in de chronische zorg (suikerziekte, COPD,…), oogheelkunde en psychiatrie.

Ze is afkomstig uit Heverlee. In 2015 startte ze haar opleiding geneeskunde aan de KU Leuven.Vanaf oktober 2023 start Dr Lotte Croes als haio in de praktijk.

Dr. Hannah Vastenavondt, die al eerder haio was in de praktijk, komt vanaf 1 januari 2025 in de praktijk werken. Vanaf dan zijn we met 3 artsen (2 vaste + 1 haio).

Medisch secretariaat


Emmy Dekinderen vind je aan het onthaal en aan de telefoon.


Ze vindt het waardevol om mensen mee op weg te kunnen zetten in de praktijk en het zorglandschap.

Daarnaast ondersteunt ze het team administratief en logistiek.

Ze is elke voormiddag (8-12u) aanwezig in de praktijk.


Paramedici

Tijl Bertels is diëtist en diabeteseducator.

Hij biedt voedingsadvies aan bij allerhande gezondheidsproblemen: over- of ondergewicht, diabetes (ook diabeteseducatie), prikkelbare darmklachten (ook fodmap), intoleranties,...

Als kok is hij gepassioneerd door koken en daarom biedt hij ook (kook)workshops aan. 

Op dinsdagnamiddag en dinsdagavond is hij aanwezig in de praktijk. U kan hier een afspraak bij hem maken.


Pauline Clarinval is podologe.

U kan bij haar terecht voor de behandeling van voetklachten (huid en nagels), maar ook voor de behandeling van hogerop gelegen gewrichtsklachten (knie, heup, rug,...) die baat hebben bij podologische steunzooltherapie.

Ze is afgestudeerd aan de Arteveldehogeschool te Gent. Ze heeft een passie voor wetenschap en werkt graag met haar handen.

Ze is op zaterdagvoormiddag aanwezig in de praktijk, en om de 2 weken ook op vrijdagnamiddag. U kan een afspraak met haar maken via 0456/395171. Meer info vindt u hier.

Aga Pironet is klinisch psychologe.

Naast algemene psychologische ondersteuning is ze gespecialiseerd in relatie-problemen, verwerking van verlies en rouw en omgaan met (langdurige) ziekte en ouder worden. Hiervoor volgde ze na haar studies aan de KULeuven nog de opleidingen tot oncopsycholoog en relatietherapeut.

Ze werkt ook in het Imeldaziekenhuis in Bonheiden. Ze woont in Haacht en is moeder van 2 kinderen.

U vindt haar elke maandagavond en woensdagvoormiddag in de praktijk. Een afspraak maken is mogelijk via moc.liamg@aga.goolohcysp  of 0456/324893.