Huisartsen

Dr. Marlies Metsu is huisarts.

Ze heeft een grote interesse in de kleine heelkunde, de gynaecologische zorg en in de kindergeneeskunde. Ze werkt ook als vervangende consultatiebureau-arts voor Kind en Gezin.

Naast het werk als huisarts is ze ook actief als bestuurslid in de huisartsenkring Khobra.

Ze is afkomstig uit een West-Vlaams dorp. Tijdens de studies in Leuven ontmoette ze haar partner die in Wakkerzeel is opgegroeid. Samen hebben ze 2 kinderen (°2017 en °2019).

Dr. Hannah Vastenavondt is haio. (Wat is een haio?)

Ze blijft in de praktijk tot eind maart 2023.


Ze heeft een grote interesse in de chronische zorg (suikerziekte, COPD,…), endocrinologie en zwangerschapsbegeleiding.

Ze is afkomstig uit Werchter. Ze behaalde haar diploma secundair onderwijs (Wetenschappen-Wiskunde) aan het Koninklijk Atheneum te Keerbergen. In 2015 startte ze haar opleiding geneeskunde aan de KU Leuven.

Dr. Naomi Speelman is haio. (Wat is een haio?)

Ze start in de praktijk vanaf 1 april 2023.


Ze heeft een grote interesse in de chronische zorg (suikerziekte, COPD,…), oogheelkunde en psychiatrie.

Ze is afkomstig uit Heverlee en woont er nog steeds. In 2015 startte ze haar opleiding geneeskunde aan de KU Leuven.

Ze blijft in de praktijk tot eind september 2024, waarna haar opleiding is afgerond.


Secretariaat

Jennifer Molenberghs verzorgt het onthaal in de praktijk en de telefoonpermanentie. Ze ondersteunt het team administratief en logistiek. U kan laagdrempelig bij haar terecht voor vragen. Ze is elke voormiddag (8-12u) aanwezig in de praktijk.


Ze is afkomstig uit de kempen en woont nu in Bekkevoort. Ze heeft de voorbije 10 jaar gewerkt als zorgkundige in de ouderenzorg.


Paramedici

Tijl Bertels is diëtist en diabeteseducator.

Hij biedt voedingsadvies aan bij allerhande gezondheidsproblemen: over- of ondergewicht, diabetes (ook diabeteseducatie), prikkelbare darmklachten (ook fodmap), intoleranties,...

Als kok is hij gepassioneerd door koken en daarom biedt hij ook (kook)workshops aan. 


U kan hier een afspraak bij hem maken. Op dinsdagnamiddag en dinsdagavond is hij aanwezig in de praktijk.


Pauline Clarinval is podologe.

U kan bij haar terecht voor de behandeling van voetklachten (huid en nagels), maar ook voor de behandeling van hogerop gelegen gewrichtsklachten (knie, heup, rug,...) die baat hebben bij podologische steunzooltherapie.

Ze is afgestudeerd aan de Arteveldehogeschool te Gent. Ze heeft een passie voor wetenschap en werkt graag met haar handen.


Ze is op zaterdagvoormiddag aanwezig in de praktijk. U kan een afspraak met haar maken via 0456/395171. Meer info vindt u hier.

Aga Pironet is klinisch psychologe.

Naast algemene psychologische ondersteuning is ze gespecialiseerd in relatie-problemen, verwerking van verlies en rouw en omgaan met (langdurige) ziekte en ouder worden. Hiervoor volgde ze na haar studies aan de KULeuven nog de opleidingen tot oncopsycholoog en relatietherapeut.

Ze werkt ook in het Imeldaziekenhuis in Bonheiden. Ze woont in Haacht en is moeder van 2 kinderen.


U vindt haar elke maandagavond in de praktijk. Een afspraak maken is mogelijk via moc.liamg@aga.goolohcysp  of 0456/324893.